7 ZNAKOVA DA IMATE PRIJATELJICU ZA CEO ŽIVOT…❤️❤️❤️

Možda imate mnogo drugarica, ali samo je jedna ona prava,za ceo život. Iako sa većinom svojih prijateljica, delite gotovo sve detalje iz svog života, vi nepogrešivo znate koja je ona, jedna, najvrednija, koju uvek prvo pozovete i pred kojom nemate tajni!

Postoje stvari koje takvo prijateljstvo, za ceo život, izdvajaju od ostalih, a evo i koje su:

1. Uvek vas podupire, ali ako niste u pravu, biće iskrena prema vama. Iskrenost je važna u vašem odnosu i ona vam ne povlađuje samo zato što ste prijateljice.

2. Bez problema razgovarate o gadljivim temama. Možda je za nekoga probava osetljiva stvar, ali ne za vas dve. Isto vrijedi i za sve ostale teme.

3. “Preti” momcima s kojima izlazite. Prava prijateljica preuzima ulogu vaših roditelja i brine se da vas dečko sa kojim izlazite ne povredi, pa mu kroz šalu, ali misleći ozbiljno, kaže: Ako je povrediš, imaćeš posla sa mnom.

4. Ne osuđujete jedna drugu. Ona vas neće osuđivati, uvek će pokušati da razume i podrži.

5. Videla vas je slomljenu i uplakanu. Pred njom ne morate da krijete suze. Imate toliko poverenja u nju da vas nije sram zaplakati pred njom i olakšati dušu.

POPULARNO:  Sok nara protiv virusa

6. Posle duže razdvojenosti nastavljate tamo gdje ste stale, kao da ste se vidjele juče. Niste se videle neko vreme, ali kada se ponovno sastanete, sve je po starom, kao da toliko vremena uopće nije prošlo.

7. Dešava se da u isto vreme kažete istu stvar. Jednostavno ste postale toliko bliske da jedna drugoj pogađate misli, ili čak i mislite isto.

Foto: Thinkstock

Izvor: lepotaizdravlje.rs