Da li ste očekivale ovako nešto od muškarca ? Žena koja nosi život

Ovom prilikom bih želeo da vas sve lepo pozdravim i da sam napišem nekoliko reči o njenom veličanstvu ženi.Već neki period sam član vaše/naše grupe i moram da vam kažem da sam ponosan na vas sve i da sam zajedno sa vama prolazio sve vaše osmehe i sve vaše tuge.

oto.pinterest

Žena je savršeno biće koje je sazidano od ljubavi.Buket nežnih emocija,dodira i prstohvat sreće je skriveno u njenim očima i srcu.Rodi se,raste i odluči se baš za tebe i svoje srce ti na tanjuru preda nadajući se da je i u očima njenog partnera barem deo sreće koju ona oseća.

Nažalost današnje vreme nam pokazuje da veliki deo muskaraca kad osvoji ženu ponaša se prema njoj kao da je njegovo vlasništvo a ne ravnopravna i u nekim situacija u prednosti nad nama muškarcima.Čudite se i pitate kako ? Pa ovako dragi moji muškarci jer žena nosi život.Znam reći ćete trudna pa šta ali niko se nikada nije pitao od vas kako je njoj i šta ona oseća ?

POPULARNO:  BEOGRAĐANKA (27): NEĆU DA BUDEM LJUDSKI OTPAD! ZOVITE ME STAROMODNOM I ZATUCANOM, ALI JEZDA JE U PRAVU!

Kad počne da raste u njoj život i ona cveta.Žena miluje svoj stomak i priča sa detetom jer ne može da dočeka da se dete rodi pa sa pričom još nerodjenom detetu želi da ostvari kontakt sa njim.Muškarci ispunjavajte joj želje mazite je i pazite a za male sitne željice radi onih nežnih hormona ispunite ih jer ona je u moru muškaraca izabrala vas.

Još ne možete da poverujete da ovako nešto jedan muškarac može da napiše , hm razumem vas 😉Hvala mom čitatelju Bojanu na ovim rečima (slovima ) kako god . Mnoge je kupio znam 😉 Pa eto kad pročitate vratite se na stranicu i nagradite ga jednim srcem ili lajkićem . 

Pisano za sajt devetmeseci !!  (pripremila urednica sajta Sonja Milekić )

autor . Bojan Petrović

izvor.devetmeseci.net

 

http://devetmeseci.net