DONOSIMO NAČINE NA KOJE ĆE SE GRIJANJE SAVRŠENO UKLOPITI U INTERIJER!

Jednom kada dođe vrijeme useljavanja u novi stan ili kuću nakon što ste riješili papire o vlasništvu i prenijeli sve račune na sebe kreće onaj najzabavniji dio – unutarnje uređenje doma

Već sve imate u glavi: koje boje ćete kombinirati u kuhinji, a koje u dječjoj sobi… znate i kako ćete umjesto starih pločica u kupatilu staviti vodootporni laminat baš kao i što točno znate u kojem će kutu dnevne sobe stajati viseća fotelja.

I sada vas muči grijanje koje ste naslijedili s kupljenim stanom ili kućom. Bilo da se radi o pećima ili starim uljnim radijatorima iz sustava centralnog grijanja na daljinu, morate ih se nekako riješiti.

Ne samo da se tako nećete grijati dobro već i ružno izgledaju (pogotovo ona kalijeva peć koja izgleda kao da je došla s drugog planeta).

Kako bi ih sakrili možete izraditi klupe, komode i police koje će biti i funkcionalne i lijepe.

Ali čemu sve to kada možete imati grijanje koje dobro izgleda u svakom prostoru, a istovremeno odlično štedi energiju.

Možda zvuči smiješno kada kažemo da se radijatori mogu slagati s dnevnom sobom svojim dizajnom i funkcionalnošću, ali zaista je tako.

1. UPOZNAJTE KONVEKTOR S NAPREDNIM SENZORIMA I SAVRŠENIM DIZAJNOM!

Mislimo naravno na fenomenalni Altis Ecoboost koji ima senzor prisutnosti osoba u prostoriji.

On će se savršeno uklopiti u bilo koji prostor, a najbolje je smjestiti ga u dnevnu ili spavaću sobu. Bez obzira na boju prostorije, izgledat će moderno i svježe jer je bijele boje, a njegova debljina svega je 11,4 cm.

Ono što je još dobro kod njega jest HD tehnologija zagrijavanja s opcijom Eco+boost koja omogućuje dodatne uštede jer je ovaj konvektor pametan i zna prepoznati ima li koga u prostoriji ili nema.

U slučaju da odete iz kuće i zaboravite na grijanje, svakih pola sata provjerit će ima li koga u prostoriji i prema tome smanjiti temperaturu. A ima i sustav od pregrijavanjazato slobodno izađete i ostavite ga uključenim.

2. RADIJATOR ZA SUŠENJE KUHINJSKIH KRPA

Znate onaj osjećaj kada obrišete suđe i objesite mokru kuhinjsku krpu na vrata pećnice ili rub kuhinjskog ormarića pa se usmrdi, a još k tome je i prljava. Nije baš reprezentativno kada dođu gosti na večeru, zar ne?

 

Tatou bains digital radijator

Tatou bains digital je radijator koji možete postaviti na zid, ali i kuhinjski otok, a da on uopće ne izgleda kao radijator. Istovremeno grije kuhinju i suši više kuhinjskih krpa ili ručnika, a elegantnog je i modernog dizajna.

Možete ga postaviti i u kupatilo, a on će jamčiti učinkovito i ravnomjerno raspršivanje topline za idealnu udobnost. Vrlo se brzo zagrijava te ima dvostruku izolaciju i automatsku zaštitu protiv pregrijavanja.3. SAKRIJTE BOJLER ISPOD KUHINJSKOG PULTA

Kada ste promijenili kuhinjsku radnu ploču i dodali novi, moderan radijator, u oči vas bode je još stari, zahrđali bojler u kutu kuhinje.

Predlažemo da ga zamijenite prije nego što uopće počnete razmišljati kako ga urediti ili sakriti.

Stari bojler, osim što vam može stvarati probleme poput visoke potrošnje i sporog zagrijavanja, ne slaže se baš ni s konceptom kuhinje kakvu ste zamislili.

Podpultni ili nadpultni bojler

 

O’Pro bojler idealno je rješenje u ovakvim situacijama jer brzo zagrijava vodu, štedi potrošnju, a možete ga staviti u pretinac iznad sudopera ili ispod i sakriti od pogleda. Emajlirani spremnik od 10 litara lako se instalira i siguran je za rad. Dolazi s mehaničkim termostatom s integriranom zaštitom, a mlaznica ulazne vode izrađena je od nehrđajućeg čelika.

4. SMJESTITE RADIJATOR U MALO KUPATILO

Problem malih kupatila često se javlja u malim stanovima i ponekad je nemoguće u njih “utrpati” radijator. A sigurno ste poželjeli imati onaj s poprečnim cijevima na koje možete objesiti i osušiti ručnike i odjeću. 

2012 kupaonski radijator

 

2012 kupaonski radijator je klasičan i kompaktan, a istovremeno služi za grijanje i sušenje ručnika. Bijele je boje i idealan je za grijanje za mala kupatila, a dostupan je u čak tri veličine.

Neke od osnovnih karakteristika ovog radijatora su još i

  • digitalni termostat
  • tajmer za sušenje ručnika
  • i sigurnosni prekidač.

Grije i dobro izgleda.

5.  OSJEĆAJTE SE KAO U UREDU

Radite li od kuće? Sigurno znate kako izgledaju dnevne-radne sobe poznatih blogera i youtubera.

Uvijek fantastično. I baš kao da nisu prstom mrdnuli da bi tako izgledalo.

Na svim popularnim društvenim mrežama djevojke koje rade od kuće redovito postavljaju fotografije moderno uređenih radnih soba.

I vaš dom stvarno dobro izgleda na fotografijama. Sve je kao iz kataloga: namještaj je pomno odabran, kauč prati jedna samostojeća lampa, a iza nje na zidu nalazi se jedna uokvirena motivirajuća poruka.

Savršenstvo tog kadra remeti samo radijator koji izgleda kao da je dizajniran 1972. Što je i točno.

Konvektor f129

 

To možete lako promijeniti uz konvektor F129, jedan od uređaja Atlantic grijanjamodernog dizajna. Savršeno se uklapa u dnevni boravak i radnu ili spavaću sobu. Posjeduje LCD digitalnu upravljačku ploču za kontrolu i 2u1 HD tehnologiju zagrijavanja, čime postiže izvanrednu udobnost i značajne uštede energije. S ovim konvektorom sve vaše fotografije doma izgledat će savršeno.

 

Useljenje u novi prostor idealno je vrijeme za promjenu stila života, uvođenjem stilskih i ekonomičnih načina grijanja. Zaboravite na zastarjele radijatore i grijalice i uvedite nova, moderna Nobelova rješenja! 

 

izvor:/nobel.ba