ISTRAŽIVANJE TVRDI: ŽENE SU SRETNIJE S SIROMAŠNIM MUŠKARCIMA…

Iako puno žena mašta o vezi s bogatim partnerom te lagodnom načinu života, ovo je istraživanje pokazalo da siromašni muškarci predstavljaju puno bolji izbor, piše Index.hr.

Žene su se iskreno povjerile i to u jednom nedavnom istraživanju koje je pokazalo kako su bogataši lošiji partneri i ljubavnici od muškaraca s lošijim imovinskim statusom.

Iako puno žena mašta o vezi s bogatim partnerom te lagodnom načinu života, ovo je istraživanje pokazalo da siromašni muškarci predstavljaju puno bolji izbor.

Kako ističu voditelji istraživanja, žene smatraju kako su bogatiji muškarci licemjerni te kako se manje trude.

“Muškarci koji se ne mogu pohvaliti bogatstvom općenito se više trude oko žena te su istovremeno vjerniji, posvećeniji i dostupniji, za razliku od onih bogatih koji se često odnose vrlo bezobrazno i odbojno prema drugima, jer su uvjereni kako ih drugi ljudi žele samo iskoristiti.

POPULARNO:  STATUS OVOG DEČKA NA FEJSBUKU IMA VIŠE OD 8.500 LAJKOVA: OBJASNIO JE ZAŠTO NEMA DEVOJKU (FOTO)

Rezultati su tako pokazali kako su pripadnice ljepšeg spola puno sretnije i ispunjenije u vezama s muškarcima koji nemaju puno novaca, jer im oni ispunjavaju sve želje, manje su licemjerni i razmaženi, ljubazniji su prema drugima, ali i društveniji, pozitivniji i pričljiviji te više izlaze i lakše stvaraju nova poznanstva.

azra.ba