MATE PROBLEM SA PRANJEM VISOKIH ČAŠA U MAŠINI? REŠENJE JE NADOHVAT RUKE, A MNOGI NE ZNAJU ZA OVU CAKU

PROBLEM SA PRANJEM VISOKIH ČAŠA U MAŠINI

Uz ovaj jednostavan trik lako ćete oprati čaše za vino u mašini za sudove. Volite ponekad da popijete vino, ili svaki dan na posao nosite kafu u termos-šolji, ali onda verovatno vodite bitku sa ovim posuđem kad god treba da ga složite u mašinu za sudove.

Iako je reč o najobičnijem i najjednostavnijem uređaju i pretpostavljate da znate sve o njemu, postoje neke stvari za koje možda ipak niste znali.

Tiktokerika Kortni je tek je skoro shvatila kako sebi da olakša pranje visokih čaša koje se teško uklapaju u gornju fioku mašine, pa je trik rado podelila sa svojim pratiocima.

“Kako ovo nisam znala?”, upitala je u opisu videa koji je ubrzo postao viralan.

Na početku pokazuje gornju fioku sudo-mašine u kojoj se nalazi termos-čaša. Prikazuje kako ne može da je zatvori osim ako šolju ne stavi položenu.

POPULARNO:  ČOKOLADNA TORTA SA ORASIMA

Tada uočava dva plastična jezička na bočnim stranama stalka. Kada ih pritisne, fioka za sudove počinje da klizi nekoliko centimetara prema dole i stvara više prostora za posuđe.

Mnogi korisnici TikToka bili su šokirani ovim otkrićem.

“Ne bih ništa znala da nemam TikTok”, “Upravo sam isprobala i deluje. Hvala”, 

“Pretpostavljam da je samo trebalo da pročitamo priručnik koji dolazi uz mašinu”, samo su neki od komentara na ovaj genijalan trik, a kako sve izgleda pogledajte u videu u nastavku teksta.

Izvor: StvarUkusa