MISLILA DA IMA PROBLEMA SA STOMAKOM, A ONDA JE RODILA DJEČAKA

Čačanka M.J. (39) iz naselja Kulinovci u Srbiji, porodila se u subotu po podne na Urgetnom odjeljenju Opšte bolnice, iako nije ni znala da je trudna.

M.J. je ranije tog dana dobila jake bolove u predjelu stomaka, zbog kojih je bila primorana da potraži ljekarsku pomoć. U pratnji supruga došla je u Urgentni centar, vjerujući, kako je rekla, da se radi o nekom zdravstvenom problemu sa stomakom, piše “Blic“…

“Kada sam počela da je pregledam vidjela sam da žena počinje da se porađa. Nismo imali vremena da je šaljemo u porodilište, već sam uz pomoć troje kolega za urgentnog odjeljenja obavila porođaj. Žena je rodila zdravog dečaka teškog dva i po kilograma.

Ubrzo su stigle i kolege sa ginekologije koji su utvrdili da je porođaj prošao u najboljem redu i da je beba zdrava. I majka se dobro osjeća”, rekla je specijalista urgentne medicine dr Biljana Kočović i dodala da je zatečenim roditeljima predložila da dječak dobije ime Nenad.

POPULARNO:  OSTALA JE BEZ POSLA: A onda joj je sinula jedna ideja i sada zarađuje peglajući veš! GENIJALNO!

Ona je naglasila i da nije riječ o prijevremenom porođaju.

M.J. i njen suprug već imaju devojčicu od 12 godina. Ona je u telefonskom razgovoru rekla da su joj roditelji poručili da ne žele da komentarišu novonastalu neobičnu, ali situaciju koja se okončala hepiendom i nenadanim proširenjem domaćinstva.

Komšije u čačanskom naselju Kulinovci (Srbija) ističu da komšije kažu da ništa nije ukazivalo da je M.J.u drugom stanju.

S druge strane, jedan od čačanskih ginekologa s kojim smo razgovarali kaže da je prosto nemoguće da porodilja nije na sebi primjetila nikakve promjene, ali i naglašavaju da postoji mogućnost da žena na njih nije obraćala pažnju, jer nije očekivala da je trudna.

“Takve stvari su rijetke, ali se dešavaju, ovo nije jedinstven slučaj”, rekao je čačanski specijalista.

 

blic