“MOJ DEČKO ŽELI DA OSTAVIM SINA IZ PRVOG BRAKA I MISLIM DA ĆU TO NAPRAVITI”

U RUBRIKAMA na foru “Dragi Lastane” i “Draga Saveta” doista se može pronaći sve i svašta, a jedan je upit poslan u rubriku “Draga Wendy” toliko bizaran da se našao u Independentu. Žena razmišlja da ostavi sina jer je to tražio njezin budući muž, a brine je kako će to podnijeti njezini bolesni roditelji. 

Draga Wendy, dečko me zaprosio. Ja imam sina iz prvog braka, a skrbništvo dijelim sa svojim bivšim suprugom. Moj dečko također ima kćer iz prvog braka, ali je ne viđa. Odmah mi je rekao da neće prihvatiti mog sina i da ga trebam ostaviti kada se vjenčamo”, započela je nepoznata žena svoju ispovijest.

“Odlučila sam ga ostaviti”, kaže ona mrtva hladna, ali ima tu par problema.

“Ostavit ću ga kad se vjenčamo, ali moj zaručnik želi da to napravim odmah. Međutim, ne znam kako to reći svojim roditeljima koji jako vole unuka. Oboje su bolesni, otac mi ima rak, a majka je depresivna. Bojim se da bi ih to moglo jako pogoditi”, zabrinula se gospođa i tražila savjet od izvjesne Wendy.

POPULARNO:  OTKRILI DA IH OBOJICU VARA: CAZINJANKU ZAJEDNO TUKLI NEVJENČANI SUPRUG I LJUBAVNIK

Wendy joj je kratko napisala:

“Ostavit ćeš sina zbog monstruma koji ne viđa svoju vlastitu kćer? Jesi li toliko očajna za mužem pa ćeš pristati na sve? Potraži pomoć psihologa i psihijatra i srami se”, napisala joj je Wendy.

 

hellomagazin.net/