Navike koje žene vole kod muškaraca

Muškarci  nerijetko misle kako su žene jako komplikovana bića, koja plaču i kad treba i kad ne treba, te se iz dosade neprestano na nešto žale. 

Što god muškarci mislili o tome, istina je drugačija: žene su bića koja žele samo malo više pažnje. Kako biste u svom životu što rjeđe slušali famoznu rečenicu: ‘Ti nikad ništa za mene nisi napravio!’ ili drugu: ‘Sve ti je teško’, donosimo vam neke provjerene navike i gestove koje žene obožavaju, a koje svaki muškarac treba znati. Usvojite ih i više nikad (?) nećete čuti fraze od kojih vam se diže kosa na glavi! (…ukoliko je imate)

1. OBASIPAJTE JE KOMPLIMENTIMA
I dive i sramežljive slatkice voljet će kad ih ‘podsjetite’ na njihovu ljepotu ili  sposobnosti. Jedina zamka u svemu ovome je da svaki kompliment koji joj uputite mora biti iskren. Kad vam se  požali da u nekoj odjeći izgleda ‘loše i debelo’, uvjerite je u suprotno!

2. NAZOVITE JE I POKAŽITE DA VAM JE STALO
Slanje SMS-ova i telefoniranje važni su za zdravu vezu. Naravno da ne treba pretjerivati u maratonskim telefonskim razgovorima ili  pretjeranom slanju SMS-ova. Dovoljno je svoju dragu tu i tamo nazvati, makar samo da biste joj čuli glas, rekli joj da idete na fudbal s prijateljima ili da perete automobil. Ona će to znati cijeniti i neće imati razloga za brigu.

POPULARNO:  Priprema svježih sokova kod kuće

3. Druženje sa prijateljima ILI VEČE S DJEVOJKOM PRED TV-om?
Teška odluka za svakog muškarca! Dosta bi, naravno, odabralo kartanje, a vi budite pravo muško, napravite izuzetak i ostanite pred TV-om sa svojom dragom. Pokažite joj da vam je stalo do nje i da vam je važnija od kartanja.

4. BUDITE DOBAR SLUŠATELJ
To je stari kliše i – jednostavno uspješan. Ako vam želi nešto reći, poslušajte je, a ukoliko ima neki problem, pokušajte ga riješiti zajedno ili joj barem dajte neki savjet. Nemojte dopustiti da priča u vjetar! Zapamtite sve šta vam je rekla.

5. IZNENADITE JE NEOČEKIVANIM POKLONOM
Svaka žena koja je već dugo u vezi misli da svog partnera jako dobro zna i da više ništa novo ne može od njega očekivati, jer većina muškaraca svoje navike i postupke ne mijenja. Zato je obvezno iznenadite nekim poklonom, lijepim izlaskom u disko ili romantičnom večerom – zavisno o toga šta voli… Tako ćete joj uljepšajti dan i uvjeriti je da se muškarci itekako mogu promijeniti.TotalPortal.hr