NOĆ KADA SAM SHVATILA DA ME MUŽ DUBOKO VOLI: OVAKO JE OD CIJELOG SVIJETA SAKRIO MOJU NAJVEĆU LAŽ…<3 <3 <3

Otišla sam sa mužem na zabavu, a kada smo se vratili, izvrnuo je džepove i pokazao mi šta je za mene krišom donio odatle. Tada sam shvatila koliko on mene duboko voli.

Ljudi često umišljaju ili izmišljaju alergiju na određene namirnice prosto zato što ih mrze a ne žele da objašnjavaju drugima zašto preziru tu namirnicu inače omiljenu svima.

To je slučaj sa ovom ženom koja je na Tumbleru opisala trenutak kada je, kaže, shvatila da je muž zaista duboko voli. Evo kako je to teklo:

– Godinama svima govorim da sam alergična na kikiriki prosto zato što prezirem miris kikiriki putera.

Od njega mi se povraća i ne dopada mi se njegov ukus. Međutim, kad god u društvu odbijem kikiriki puter, svi se zaprepaste jer je on “fenomenalan, i kako pobogu mogu da ga mrzim”.

Kako me zaista mrzi da stalno prolazim kroz tu istu priču, počela sam da prosto pričam svima da sam alergična na kikiriki jer bi me tada bez problema ostavili na miru.

Međutim, problem je u tome što ja obožavam bombone m&m sa ukusom kikirikija.

Kako samo muž zna moju mračnu tajnu o izmišljenoj alergiji dok bukvalno svi ostali misle da ću umrijeti iste sekunde kada okusim kikiriki, te bombone jedem samo kod kuće.

Uglavnom, imali smo na mom poslu neku proslavu na koju sam otišla sa mužem. Između ostalog, bile su tu i činije bombona koje sam jako željela ali nisam smjela da ih uzmem jer bi onda moja tajna bila otkrivena, prenosi  Blic.

Uglavnom, poslije zabave stigli smo kući i muž je skinuo jaknu, a onda izvrnuo džepove. Iz njih je ispalo oko 30 bombonica sa ukusom kikirikija.

– Kraduckao sam ih cijelo veče jer sam vidio kako ih mjerkaš – rekao mi je i namignuo mi. Eto, ako to nije ljubav, ja ne znam šta onda jeste – kaže ova žena.

Djeluje banalno, ali njena priča uspjela je da sakupi na desetine hiljada lajkova i komentara. I da, muž je mogao da prosto kupi ženi kesicu bombona, ali morate priznati da je ovako ostavio mnogo jači utisak, zar ne?

DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr