OBAVEZNO MORATE DA ČISTITE REZERVOAR VEŠ MAŠINE!

U popularnoj Fejsbuk grupi “Mrs Hinch Made Me Do It” osvanuo je trik za čišćenje veš-mašine koji je odmah proglašen genijalnim.

Sa starom četkicom za zube i s nekoliko kapi deterdženta za posuđe možete da izribate tvrdokornu prljavštinu koja se taloži u rezervoaru veš-mašine, prenosi “Mirror”.

Kako možete da očekujete da će se vaša odeća dobro oprati u prljavoj veš-mašini? O ovome retko ko od nas razmišlja jer verujemo da, zato što radi s vodom, veš-mašinu nije potrebno čistiti.

U popularnoj Fejsbuk grupi “Mrs Hinch Made Me Do It” osvanuo je trik za čišćenje veš-mašine koji je odmah proglašen genijalnim.

Neko joj je savetovao da pokuša s tekućim deterdžentom za ručno pranje posuđa.

Žena je poslušala savet i oduševila se rezultatom, koji je podelila na Fejsbuku. Starom četkicom za zube i s nekoliko kapi deterdženta za posuđe izribala je tvrdokornu prljavštinu koja se nataložila u rezervoaru.

POPULARNO:  NAJJEFTINIJI LIJEK NA SVIJETU: POLA LIMUNA I SODA BIKARBONA, MOĆNA MJEŠAVINA KOJA MOŽE DA VAM SPASI ŽIVOT

– Zatim sam upotrebila sodu bikarbonu i sirće kako bih se rešila neugodnih mirisa. Na kraju sam rezervoar (fioku za prašak i deterdžent) i prostor iza njega naprskala sredstvom protiv plesni – otkrila je u grupi.

Takođe, savetovala je da su rezultati još bolji ako rezervoar pre ribanja umočite u vruću vodu, prenosi “Mirror”.

Izvor: espresso.rs