Otkriven uzrok iznenadne smrti zvijezde “filmova za odrasle”

Napokon se zna uzrok smrti mlade po*no glumice Olivije Nove koja je preminula početkom januara. “RadarOnline.com” piše da je, prema rezultatima obdukcije, Olivia preminula od posljedica prekomjerne konzumacije alkohola.

 

Osim toga, autopsija je otkrila i tragove kokaina neposredno prije smrti u tijelu 20-godišnje glumice. Rezultati su pokazali i da je njena smrt najvjerovatnije bila nesreća, odnosno da se glumica nije namjerno predozirala.

Njen prijatelj Jimmie Romero izjavio je ranije za britanski “Mirror” da je znala da će umrijeti ako nastavi s lošim navikama. Nije bila zadovoljna snimanjem po*no filmova, a utjehu je nalazila u alkoholu, prenosi “Index“…

Njeno pravo ime je Alexis Lexi Forte, a već s 12 godina počela se baviti manekenstvom. 2017. godine počela je snimati po*no filmove.

Inače, Olivia je bila četvrta porno glumica koja je preminula u tri mjeseca. Shyla Stylez preminula je u novembru s 35 godina, 23-godišnja August Ames objesila se 5. decembra, a Yuri Beltran (31) pronađena je mrtva ni dvije sedmice kasnije.

POPULARNO:  U SUDNICI SVI PLAKALI! MONSTRUOZNI DETALJI ZLOSTAVLJANJA DJEVOJČICE (14)