Ova metoda norveških naučnika pravi je proboj – likvidira bol i vraća pokretnost zglobova za 4 sedmice

Prof. Thomas Arlen (1954), Nova formula otklanja upale i regenerira zglobove u roku od 4 sedmice. Ovo je slika učesnice ispitivanja, Diane Werner. Ispitivanje je trajalo od 01-30.03.2016

Bez obzira na to da li bolujete od artroze ili osjećate bol u kukovima, laktovima, koljenima, u kičmi ili na drugom mjestu – u roku od 30 dana Vaši zglobovi će biti ponovo vješti i zdravi kao kod 20-godišnjaka. Sve to zbog nove formule u trajanju od 4 sedmice, koja otkanja bol i regenerira zglobove.

Kada je prof. Tomas Arlen objavio prve rezultate kliničkih ispitivanja, bili smo šokirani. Nakon 30 dana primjene nove metode, 87% osoba (žena i muškaraca) potpuno je otklonilo bol u zglobovima . Na rendgen snimcima jasno se vidi da je nestala upala, a hrskavica u ugroženom zglobu iz tanke i popucane pretvorila se u glatku i elastičnu. Za mnoge pacijente ovo označava vraćanje u normalan život nakon 10, 15, a čak i 20 godina borbe sa bolovima zglobova.

Klinička ispitivanja i analiza rendgen snimka potvrdile su da metoda norveških naučnika:

  • smanjuje otok i natečenost za 2/3 – efekat za 7 dana ili manje
  • otklanja upalu unutar zgloba
  • aktivira proces regeneriranja hrskavice u zglobu (nakon 24 sata)
  • otklanja bol i vraća 100% pokretljivost zgloba za mjesec dana

Efekat je potvrđen kliničkim ispitivanjima na 33.211 pacijenata

Zamolili smo 57-godišnju Dianu Werner da podijeli sa nama svoje mišljenje, pošto je bila jedna od prvih učesnika ispitivanja:

„Kada sam navršila 50 godina zbog bolova u kuku nisam mogla obavljati čak ni najjednostavnije aktivnosti. Većina ljekara pričala mi je da ću završiti na operacijskom stolu. Profesor Arlen rekao mi je nešto sasvim drugo – Za 30 dana ima da plešete čak i na stepenicama!
Na početku nisam mogla povjerovati. Ali nakon prve sedmice kad sam pila pilule sa aktivnom formulom moji zglobovi su se opustili i odblokirali. Svaki sljedeći dan osjećala sam sve manji bol u kukovima. Sada opet mogu raditi, obavljati svakodnevne obaveze, a čak nakon 20 godina sam se vratila vježbama!”

Diana Werner
za 30 dana potpuno se riješila problema sa artrozom i zglobovima

Pobjeđuje artrozu i otklanja bol leđa,
kukova, ramena i ruku za 4 sedmice

Naučnici su odavno znali da se artroza i deformacije u zglobovima mogu zaustaviti. Samo nisu znali primijeniti ovo znanje u praksi. Tek ih je proboj u ispitivanjima norveških naučnika naveo na otkriće načina kako spriječiti kalcifikaciju i pokrenuti regeneriranje hrskavice u zglobovima .

Prije
Poslije

O detaljima priča šef ispitivačke grupe iz Oslo Arthritic Clinic prof. Thomas Arlen:

„Godinama smo tražili način kako pobijediti bol u zglobovima i artrozu, ali istinski sasvim slučajno naišli smo na neke supstance čiji spoj daje nevjerovatne rezultate. To su aktivni sastojci koji hrane ćelije hrskavice i pokreću proces nadogradnje uništenih ćelija.
Naše otkriće nastalo kao posljedica traženja načina kako ojačati proizvodnju kolagena u ćelijama. Nakon ispitivanja istih saznali smo da navedene supstance ne samo da usporavaju gubitak kolagena, ali takođe aktiviraju proces obnove oštećene hrskavice u zglobovima. Oštećena, ispucana hrskavica u zglobovima regenerira se brzinom oko 2%-4% na dnevnom nivou, što znači da je za potpunu regeneraciju potrebno 30 dana .”

Nakon sprovedenih dodatnih ispitivanja otkrili smo da formula:

  • povećava proizvodnju sinovijalne tečnosti za 82,1% – zbog čega su zglobovi jači i fleksibilniji
  • otklanja upale u zglobovima 3 puta brže nego tradicionalne metode – Vaš bol u zglobovima nestaće već u toku prvog dana
  • ojačava ključne elemente zglobova – sprečava njihovo oštećenje u budućnosti
  • za 94,3 % povećava aktivnost ćelija koje grade hrskavicu, zahvaljujući čemu se zglobovi obnavljaju uprkos godinama

Naučni proboj u borbi sa bolovima zglobova

U svijetu medicine ovo revolucionarno otkriće momentalno je postalo udarna vijest. Naučnici nisu mogli predlagati ovu metodu svim pacijentima dok nisu bili potpuno sigurni da je ona učinkovita i bezbjedna. Ispitivanja ovog tretmana su trajala više mjeseci i učestvovalo je u njima više od 30 hiljada pacijenata iz SAD-a i Europe. Na osnovu ovih ispitivanja osmišljen je specijalistički preparat Flexa Plus New.

Flexa Plus Newje jedini tretman koji sadrži patentiranu formulu u trajanju od 4 sedmice za potpunu regeneraciju zglobova , koja je osmišljena od strane norveških naučnika. Nakon svake popijene pilule u organizam stiže mješavina supstanci, koje hrane ćelije i pokreću proces samostalne regeneracije zglobova. Ovo nije sve. Sastojci usporavaju također gubitak kolagena i sinovijalne tečnosti. Navedeno omogućava organizmu obnovu i vraćanje pune pokretnosti zglobova nakon mjesec dana tretmana .

Prof. Thomas Arlen (1954), Primanje aktivne formule, koja ojačava zglobove omogućuje povraćaj 100% pokretnosti zglobova za 4 sedmice.

Nema hemije niti bolnih intervencija!

Zanimljivo je da sve supstance, koje se koriste za izradu ove nevjerovatne formule su potpuno prirodne. Može se reći da nam je priroda dala rješenje .

I baš ovo rješenje je postalo veoma popularno među osobama, koje se bore sa bolovima i ukočenošću zglobova. U toku prve dvije sedmice otvorene prodaje više od 150 hiljada zainteresiranih lica je nabavilo Flexa Plus New, kako žene, tako i muškarci.

Čak i osobe, koje se bave profesionalno sportom ili pate od artroze i bolova zglobova više godina, pobijedile su bol i regenerirale zglobove zahvaljujući metodi prof. Arlena. Sada su njihovi zglobovi snažni i jednom zauvijek su se rješili bolova u kičmi, kukovima, koljenima, laktovima i drugim organima sistema za kretanje.

I Vi možete spasiti svoje zglobove i učiniti mogućim hodanje, trčanje i bavljenje sportom bez straha od bola. Ovo je veoma jednostavno i ne zahtijeva da gubite novac na bolne operacije i besmislene tretmane.

 

https://infocore24.com