POZNATI GLUMAC JOHNNY DEPP: KAKO SAM IZGUBIO 650 MILIONA DOLARA

U iskrenom intervjuu za “Roling stoun”, koji je poput bombe odjeknuo u javnosti, Džoni Dep je prvi put progovorio o najtežih 18 mjeseci u životu: pričao je o depresiji, protraćenom novcu, sklonosti ka drogama i alkoholu i “pijavicama” u najbližoj familiji.

 

Kako novinar Stiven Rodrik piše, intervju je ugovoren “poslije mjesec dana i oko 200 razmenjenih mejlova” i vođen početkom godine tokom tri večeri u iznajmljenoj vili u Londonu, posredstvom Depovog novog advokata, Adama Valdmana, u trenutku kada glumac vodi parnicu protiv bivših menadžera, advokata i tjelohranitelja.

Valdmana je upoznao i angažovao 2016. kada je prekinuo sve veze sa svojim dugogodišnjim menadžerom Džoelom Mandelom. Ovaj 49-godišnji lobista ruskog tajkuna Olega Deripaske i advokat pjevačice Šer sada mu je najbliži savjetnik.

Tokom intervjua glumac je pio i pušio cigarete i hašiš. Dep je izgubio skoro sav imetak od 650 miliona dolara i očajnički je želio da objasni svoju istinu koja je “puna izdaja” sa svih strana, prenosi beogradski “Blic”.

Nakon svađe sa drugom suprugom Amber Herd 2016, koja je dovela do njenih optužbi za nasilje i do gorke brakorazvodne parnice, Dep je spao na najniže grane.

“Sljedeći korak je bio, ‘Otići ćeš negdje otvorenih očiju, a izaći sklopljenih’. Nisam mogao da podnesem svakodnevni bol”, opisao je najgore trenutke tokom 2016. kada je brak sa Amber doživio krah, novac se topio, a majka Beti Su mu umrla od raka.

Džoni je rođen kao najmlađi od četvoro djece koje je Beti, konobarica, sama izdržavala. Otac, građevinar, često je bio odsutan. Od prvog zarađenog novca na filmu Džoni je kupio majci farmu u Kentakiju.

“Obožavao sam je. Bila je prava lujka. Na njenoj sahrani sam rekao da je mama bila možda najzlobnije ljudsko biće koje sam upoznao u životu… Bilo je besmislenih batina, pepeljare koja leti ka tebi ili telefona koji te udara u glavu. Bila je to kuća duhova – niko nije govorio. Mislim da nikada i nisam mislio drugačije o ljudima – naročito ženama – sem, ‘Ja mogu da ih popravim'”, kazao je Dep.

Bol od majčine smrti i razvoda odlučio je da ublaži tako što je krenuo na turneju sa bendom “The Hollywood Vampires” sa Džoom Perijem (Aerosmith) i Alisom Kuperom i počeo da piše memoare, starinski, na kucaćoj mašini.

POPULARNO:  EMOTIVAN STATUS MAJKE SELME IZ ZENICE

“Sipao bih sebi vodku ujutro i počeo da pišem dok su mi suze navirale na oči i više nisam mogao da vidim jasno slova. Pokušavao sam da shvatim čime sa ovo zaslužio. Trudio sam se da sa svima budem fin, iskren i od pomoći. Istina mi je najvažnija stvar. A opet, sve mi se ovo desilo”, rekao je Dep.

On je pokušao da objasni i kako su nestale silne pare sa njegovih računa. Između alimentacije bivšoj ženi Vanesi Paradi i djeci, izdržavanja familije u Kentakiju koja se, tvrdi, žestoko baškarila na njegov račun i njegovih sopstvenih ekstravagantnih navika, novac je jednostavno ispario. Upravo to je i razlog trenutne parnice protiv bivših menadžerâ i advokata.

Izvor: atvbl.com