PRETVORITE VENTILATOR U KLIMA UREĐAJ: OVO SU TRI SUPER TRIKA UZ POMOĆ KOJIH ĆETE SE RASHLADITI OVOG LETA!

Ako nemate klima uređaj u svom domu – ne očajavajte! Postoje tri fantastična načina kako da obični ventilator rashladi prostor, odnosno stvori temperaturu ugodnu za život

Jednostavno je i jeftino, a u kući će biti ugodno boraviti danju i spavati noću. Ovo su tri genijalna načina kako ćete svoj ventilator pretvoriti u klima uređaj:

Kockice leda

Ispred ventilatora stavite široku plitku posudu i napunite je kockicama leda Kako ventilator duva po ledu, tako će se prostorijom širiti hladniji vazduh.To će potrajati sve dok se led ne otopi, a tada samo dodajte novi.

Zaleđena voda

Slično je kao u prvom primeru, ali umesto kockica leda stavite plastične boce koje ste prethodno napunili vodom i zaledili. Ovaj način je čak i bolji jer se radi o velikim komadima leda koji će se sporije topiti od kockica.

Led i peškir

POPULARNO:  PASTA ZA ČIŠĆENJE RERNE OD 3 SASTOJKA – ZABORAVITE NA RIBANJE

Kod ovog načina rashlađivanja prostorije možete koristiti ili kockice leda ili zaleđenu vodu u bocama. Jedno ili drugo zamotajte u peškir, zavežite dva kraja trakom i okačite između dve stolice. To stavite ispred ventilatora. Ispod peškira stavite posudu u koju će kapati rastopljen led.https://receptizasve.com/