SPRIJEČITE SRČANI UDAR SAMO JEDNOM NAMIRNICOM U 60 SEKUNDI! OVO VAM MOŽE SPASITI ŽIVOT…

Kako biste spriječili srčane, ali ostale bolesti, te srčani udar, potrebno je da se zdravo hranite i dovoljno krećete. Održavajte normalnu kilažu jer gojaznost dovodi do toga da dobijete srčani udar i prije 30. godine.

Zaštitite se, spriječite to. Ako konzumirate puno soli i masti, začepit ćete krvne sudove i doći će do srčanog udara. Zato smanjite sa tim i jedite zdravu hranu.

Ovdje ćemo vam pokazati nešto što će djelovati preventivno na srčani udar. Takođe, pomoći će vam ukoliko dobijete srčani udar, a niste dobili stručnu pomoć. Naravno, najbitnije je da odete doktoru ili pozovite hitnu. Ovo možete popiti dok čekate hitnu.

Naravno, ne zapuštajte se, a ovaj lijek vam može inače može pomoći da spriječite to stanje. Uz to se zdravo hranite i krećite, a ovaj prirodni lijek konzumirajte u normalnoj količini, ne previše jer je jak.

POPULARNO:  10 NAMIRNICA ZA ZDRAVU JETRU

Radi se o crvenoj, ljutoj papričici, naziva se još “aleve”. U ključalu vodu stavite pola ili čitavu malu kašiku crvene papričice u prahu i ostavite da odstoji minutu.

Sačekajte malo, da ne bude puno vrelo jer nije zdravo da konzumirate puno vruće i popijte jednu šolju. Pijte ovaj napitak u nekoliko dana, ne baš često.

Ukoliko se nađete nekom da pomognete u ovoj situaciji i ta osoba nije u stanju da sama popije, stavite joj nekoliko kapi ovog čaja u usta. Podrazumijeva se da zovnete i hitnu.https://brze-vijest24.info