TIPOVI ŽENA KOJIMA MUŠKARCI I NISU BAŠ ODUŠEVLJENI PROČITAJTE:

Svima nam je poznato šta to žene baš i ne vole kod muškaraca. Ali… postoje i neki tipovi žena koje bi muški da zaobidju u širokom luku. ‘Ajde da vidimo…

Žene koje se stalno nešto žale, koje uvijek imaju negativan komentar i najveći merak im je da potcjenjuju druge ljude, naravno da ne mogu da zainteresuju muškarce. Svi mi imamo nekih problema i potrebno nam je da se požalimo, ali povremeno. Medjutim, ako žena od svake muve pravi slona ili ogovara svakog drugog čovjeka, ona će muškarcu vrlo brzo prestati biti privlačna.

Onda, muškarci baš i ne vole žene koje vječito opterećene kilogramima i broje baš svaku kaloriju. Ako žena stalno priča o tome, to bi mogao da bude problem, jer takve teme zamaraju muškarce i onda oni totalno gube interesovanje za tu ženu.

Žene ne bi trebalo da govore negativno i loše o roditeljima svog dečka ili muža. Kakvi god da su, nema potrebe da ih stalno spominjete i kritikujete. To su ipak njegovi roditelji, pa ako već nemate nešto lijepo da kažete, najbolje je da ćutite. Uostalom, vjerovatno ni vama ne bi bilo drago da neko stalno kritikuje vaše roditelje.

POPULARNO:  PATLIDŽAN: Ukusno povrće koje liječi mnoge bolesti

Muškarcima se, takodje, ne dopadaju žene koje konstantno pričaju o svom poslu, šefovima, koolegama i sličnim stvarima. Muškarac želi da zna koja su to ženina interesovanja, pa  i o nekim problemima na poslu, ali nemojmo pretjerivati. Uglavnom, ako žena želi da ima muškarca, mora da ima i lični  život pored poslovnog.

Postoje žene koje smatraju da treba svima da budu savjetodavci. One misle da treba da čuju svačije probleme i da te iste probleme i rješavaju. To jednostavno postaje navika, tako da te žene isto to rade i sa muškarcima. To nikako nije dobro, jer niko ne želi ženu koja će mu izigravati majku.

Izvor: zenasamja.me