TRUDNICA RADILA 2 POSLA DA BI PREŽIVJELA: ŠEF JOJ PRIREDIO ŠOK KOJI MU NEĆE ZABORAVITI!

Ovo je pravi način na koji bi svi poslodavci trebalo da tretiraju svoje radnike… U svom popularnom šou The Profit, milioner Markus Lemonis ulaže voj novac u biznise koji su propali ili se teško razvijaju. 

 

Ovo je pravi način na koji bi svi poslodavci trebalo da tretiraju svoje radnike… U svom popularnom šou The Profit, milioner Markus Lemonis ulaže voj novac u biznise koji su propali ili se teško razvijaju. Lemonis je svestan da ako se prema svojim radnicima ophodite sa ljubaznošću i pravednošću i oni će bolje obavljati svoj posao i biće produktivniji i zadovoljniji.

SAD je država koja ne podržava ženskaa prava u poslu, posebno kada žene zatrudne i kada im je potrebno porodiljsko odustvo. U tim situacijama uglavnom ostanu bez posla i to već nakon 12 nedelja trudnoće, pa se teško snalaze za buduća primanja. Tami Forbs je jedna od takvih radnica koja ima sedmičnu platu od svega 300 dolara. Kod kuće odgaja 8-godišnje blizance i ujedno očekuje svoje treće dete.

POPULARNO:  NAZVALI SU GA “NAJGLUPLJE DIJETE NA SVIJETU” A NISU NI SVESNI KAKO IH JE IZIGRAO…

Radi i kao konobarica kako bi povećala svoje prihode. Lemonis je odlučio da pomogne ovoj ženi dajući joj šest meseci odmora i posao kad vrati sa porodiljskog odmora i to takav da je dobro plaćen. Tami nije mogla da ostane ravnodušna na ovaj gest, pa je zaplakala. Ovo je pravi način na koji bi svi poslodavci trebalo da tretiraju svoje radnikee.

 

http://domaci-receptii.com