Tužna scena ispred kuće u kojoj su živjeli maleni Sovići

Dan poslije u bihaćkom prigradskom naselju Mali Lug vlada potpuna tišina. Samo policijsko vozilo, žuta traka i neizmjerna tuga…


Užasna, nezapamćena tragedija šokirala je sinoć bihaćko mjesto Mali Lug. Stravični prizor u kući u kojoj je živjela porodica Sović prvi je vidio brat Sovićeve supruge, koji je policajac i koji je živio s njima. Otac Admir ubio je troje maloljetne djece, nakon čega je presudio sebi. Jutros je nastavljena istraga, a šokirane komšije ne mogu vjerovati da je 35-godišnjak, za kojeg kažu da je bio brižan otac, mogao napraviti ovo.

Službenici MUP-a i Tužilaštva USK i danas nastavljaju uviđaj da bi utvrdili detalje onoga što se zbivalo jučer u poslijepodnevnim satima u Malom Lugu.Navodno je supruga Leila prije dvadesetak dana ostavila Admira.Kako nezvanično saznajemo, putem drugih ljudi molio je da se ona vrati. Ali ona nije željela i to je dovelo do ove stravične tragedije.Navodno je prijatelju najavio što će uraditi, a i supruzi je rekao da će ubiti djecu i sebe ako ga ostavi.

POPULARNO:  Oglasili se iz MUP-a KS: Povrijeđena sedmorica policajaca u sukobima s borcima

 

https://avaz.ba