UNIŠTAVA ĆELIJE RAKA I ZAUSTAVLJA SRČANI UDAR

Ovaj začin se koristi kao lek hiljadama godina

 

Svima je dobro poznat začin crvena paprika. Ovaj začin se koristi kao lek hiljadama godina, a takođe je popularan u tradicionalnoj i modernoj medicini zbog svojih neverovatnih zdravstvenih prednosti.

Kako crvena paprika leči vaše telo?

On uništava ćelije raka, obnavlja creva i pomaže u gubitku težine, crvena paprika je moćna superhrana koju treba koristiti češće. Crvena paprika (Capsicum) koristi se za mnoge probleme s probavom kao što su proliv, grčevi, bol u želucu itd.

Takođe, može se koristiti za srce i krvne sudove, slabu cirkulaciju krvi, visoki holesterol, preterano zgrušavanje krvi i sprečava bolesti srca.

Crvena paprika sadrži aktivni sastojak poznat kao kapsaicin, koji je prema istraživanjima sa Univerziteta u Pitsburgu Medicinskog fakulteta tretira ćelije raka gušterače. U drugoj studiji, naučnici su otkrili da je kapsaicin zaustavio rast ćelija raka prostate za oko 80 posto.

POPULARNO:  Mladi luk snižava visoki krvni tlak, a zdrav je za još puno toga

Prema studijama, dodajući 8 do 10 grama crvene paprike u svaki obrok smanjuje osećaj gladi nakon jela i smanjuje kalorije koje se konzumiraju tokom sledećih obroka.

espreso.rs