UTRLJAJTE OVAJ PRIRODNI SASTOJAK NA BRADAVICU I ONA ĆE NESTATI U TREN OKA!

Naravno, ne radiite ništa na svoju ruku, dok ne utvrditee da se radi o običnim, bezopasnim bradavicama. Ako se radi o drugom tipu bradavica, otiđite doktoru i on će ih riješiti, nemojte vi.

Ono što se može uraditi jeste da utrljajte vrlo malo jabukovog sirćeta na bradavicu, pomiješanog sa vodom (sirće je veoma jako i zato se uvijek razblažuje s vodom). Nakon nekoliko dana bradavica će spasti.

Nemojte zdravlje kože olako shvatati i vosdte računa o njoj. Zdrava ishrana je ključna, jer ćete tako zaštiti svoj imunitet i nećevam se se pojavljivati razne izrasline.

Dodatni savjeti:

Problemi sa kožom se mogu javiti i zbog izlaganja suncu bez zaštite,a ono što ih još stvara jeste solarijum. Tada će vam se javiti brojne fleke po čitavom tijelu.

Odlazak u solarijum biste trebali izbjegavati jer to zračenje uništava vašu kožu, stvara mrlje na njoj, a još izaziva rak kože.

POPULARNO:  Ovo Je Sok Koji Će U Potpunosti Skinuti Salo Sa Vašeg Stomaka!

Nipošto se nemojte se namazati uljima, pa izložiti suncu. Namažite se kremom, a uljem možete isključivo poslije sunčanja. Ne pretjerujte sa izlaganjem suncu, dovoljno je 15 minuta dnevno.

Rak kože-melanom je veoma opasno oboljenje. Nemojte sebi dozvoliti da zbog želje za tenom obolite. I da, trebali biste znati da preplanulost nije u modi.

Izvor: megagiga.info

KOMENTARI