VELIKI POVRATAK: LEGENDARNE BOROSANE I ESPADRILE SE VRAĆAJU U NOVOM RUHU!

Odlične vijesti stižu iz vukovarske tvrtke Borovo koja ove godine obilježava 85. rođendan. Redizajnirane Borosane ponovno uvesti na velika vrata, učiniti da Startasice postanu globalno prepoznatljive, baš kao i novi proizvod – espadrile nastale u suradnji s modnim brendom Hippy Garden, samo su neki projekti iz lepeze dugoročnih planova tvrtke.

Voditelj projekata u Borovu Damir Rupčić za Poslovni dnevnik otkriva kako posljednjih mjeseci intenzivno pregovaraju s mnogim tvrtkama, posebice onima iz turističkog portfelja duž Jadrana, ali i kontinenta.

Pokrenuli su, kaže, ofenzivan pristup tržištu nabijen pozitivnim tonovima kako bi potaknuli čvršću suradnju i partnestvo između njih kao proizvođača i turističkih destinacija, gdje je s obzirom na brojne inozemne goste moguća prodaja njihova asortimana.

POVRATAK BOROSANA U HOTELE
“Nudimo povratak Borosana hotelskim tvrtkama kao izvrsnu zaštitnu obuću i dizajnom prilagođenu njihovim radnim odorama te, naravno, prodaju Startasica u njihovim objektima, koje također dizajnom mogu pratiti lokalna obilježja svake pojedine destinacije, kao i najnovijeg modela espadrila”, rekao je Rupčić i dodao da u Dubrovniku i na Plitvicama bilježe dobre rezultate u prodaji Startas programa.

Dnevno će se isporučivati oko 650 pari ručno izrađenih najnovijih modela espadrila.

Voditeljica marketinga Martina Tomljenović velika očekivanja ima i od posljednjeg projekta, promoviranog u ponedjeljak i nastalog u suradnji s domaćim dizajnerima iz modnog brenda Hippy Garden.

Riječ je o ručno rađenim espadrilama, koje su ukrašene licitarskim srcem, možda najprepoznatljivijim tradicionalnim hrvatskim simbolom.

I dok izgled espadrila potpisuje Đurđica Vorkapić, za kvalitetnu ručnu izradu zaslužne su zaposlenice Borova, koje će dnevno na tržište isporučivati oko 650 pari.

Cijena espadrila 300 kuna ( 4770 RSD ili oko 40-tak eura)

 

http://zlatnirecepti.work/