VOLELI SE JOŠ U DETINJSTVU I SIROMAŠTVU: NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA MEĐU POZNATIMA! (FOTO)

Kada kažemo “žene fudbalera”, prva asocijacija su obično doterane i našminkane mlade lepotice, koje su megauspešne sportiste upoznale u noćnim izlascima.

 

Ali, jedna se razlikuje i po svemu izdvaja od ostalih.

Antonela Mesi letos je rekla sudbonosno Da svetski poznatom fudbaleru Lionelu Mesiju, a njihova ljubavna priča datira još od ranog detinjstva.

Naime, Antonela i Lionel su praktično odrastali zajedno – Mesi se družio sa Antonelim bratom, i to, kako je sam priznao – najviše zbog toga da bi mogao nju češće da viđa.

Lepa Antonela bila je stidljiva devojka, i do njenih studija nikada nije ušla ni u kakvu vezu sa Mesijem.

Kada je Lionel odlučio da se preseli u Barselonu i tamo pokuša da započne uspešnu sportsku karijeru, Antonela je bila šokirana – nije shvatala da bi on zapravo mogao da ode iz rodnog Rosarija u Argentini, u kojoj su zajedno rasli i u kojoj se rodila njihova ljubav.

POPULARNO:  Pet novih modela borosana sad dolaze u vedrijim bojama

2007. godine, Antonela je imala smrtni slučaj koji je izuzetn teško podnela, a Lionel je odmah doleteo u Rosario kako bi je utešio.

Tada je shvatila da i on nju voli istom snagom kao i ona njega, pa je odlučila da upiše koledž u Barseloni i preseli se kod Lionela a na leto 2017. svoju ljubav su krunisali brakom.

Prelepa svadba oduševila je argentinsku i svetsku javnost, a skromna mlada sa jednostavnom šminkom, svedenom haljinom i opuštenom frizurom, odmah je “kupila” javnost.

Svako ko poznaje Antonelu kaže da je i dalje ostala ona skromna devojka iz Rosarija, iako sada ima milione pratilaca na društvenim mrežama i novca koliko god poželi.

Jedan od najpopularnijih parova uskoro će proširiti porodicu za još jednog člana – Antonela je treći put u drugom stanju, na šta je Lionel posebno bio ponosan na dodeli FIFA nagrada, na kojoj ga je pratila voljena supruga.

(Izvor: zenskasreca.com)