ZAGARANTOVAN PUT DO NJEGOVOG SRCA: MOŽDA NEĆE PRIZNATI, ALI MUŠKARCI LUDE ZA OVIM STVARIMA KOD ŽENA…

Kada primijete nekoga sa puno intenziteta, oni naiđu na neke male stvari koje zavole. Namjerno ili ne, vaš izabranik ih smatra neodoljivim

 

Uprkos tome što nisu toliko dobri u umjetnosti izražavanja, muškarci su jako dobri u zapažanjima. Oni i te kako zapažaju svoje partnerke.

Kada primijete nekoga sa puno intenziteta, oni naiđu na neke male stvari koje zavole. Namjerno ili ne, vaš momak ih obožava.

Evo nekoliko primjera:

1. Ljubav

Muškarci vole ljubav. Oni to nikada neće priznati jer vole svoju “mačo” masku, ali to je ipak istina. Mali kompromisi i žrtvovanja koja činite za muškarca njemu znači sve. Možda vam to neće reći, ali obožavaju vašu pažnju.

2. Sve za sreću

Muškarci ne vole samo ljubav. Oni vole koliko je iskrena vaša ljubav. Svi znaju da kada prava žena voli muškarca i njena ljubav je uzvraćena, ona to vraća na nevjerovatne načine. U njenim pokušajima da ga voli još više, učiniće sve da mu izmami osmijeh. I on to jednostavno obožava.

PROČITAJTE JOŠ:  OVO SVEKRVE NIKAD NE BI SMJELE ČINITI AKO IM JE DO MIRA U KUĆI
3. Pogled jeste bitan

Nemojte ovo pogrešno da shvatite. Ne pričamo o vašem fizičkom izgledu ili o vašim oblinama. Ovdje pričamo o onim malim skrivenim pogledima koje mu dajete s vremena na vrijeme. Vaš muškarac obožava kada ga tako gledate. Nemate pojma šta mu radite sa tim vašim pogledom, da, da, znate vi kojim.

POPULARNO:  ZLATNA PRAVILA ZA BRIGU O SOBNIM BILKAMA ZIMI

4. Pustite tu kosu!

Svaki muškarac voli kosu! Voli vaše nenamjerno (da li je?) prevrtanje sa jedne na drugu stranu, svake sekunde. Voli način kada je obrćete oko prsta. Zato djevojke, investirajte u dobar balzam i izgledajte neodoljivo.

5. Nasmijte se!

Najbolja šminka koju djevojka može da nosi jeste osmijeh. Kliše, ali istina. I to je kliše sa razlogom. Možda zvuči “ljigavo”, ali muškarci obožavaju vaš osmijeh. I voli ga još više ako je on razlog koji stoji iza njega.

6. Odlučnost

On voli vaš fokus i odlučnost. To je jedna od neodoljivih stvari kod vas za njega. Vaš fokus njega potpuno defokusira.

7. Njegova garderoba je sada moja!

Ima nešto u djevojci, njegovoj djevojci, koja nosi njegovu garderobu. Njegovo srce jednostavno preskoči. Možda to nije neka velika stvar za djevojku, ali za muškarca, znači da ste njegova! Plus izgledate savršeno u u tako vrećastim stvarima.

8. Razbijanje predrasuda i okvira

Muškarac ne voli ništa više nego kada mu djevojka prva napiše poruku, pozove ga prva i svaku stvar radi “prva” koja se inače ne zahtijeva od nje. To je mali gest, ali njemu mnogo znači. Pokazuje mu da vam je stalo do njega više od “okvira društva”.

(Alo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)