ZA SAMO SEDAM DANA ČISTI ORGANIZAM OD SVIH TOKSINA I MASNOĆA

Kada tijelo akumulira više otpada nego što se može ukloniti, dolazi do stvaranja masnih stanica koje skladište toksine

Izvor: MSN

Treba znati kako je limun alkalna namirnica. Ovo je važno jer većina ljudi s prekomjernom težinom imaju kiseo organizam. Da bi se održao željeni nivo PH vrijednosti, potrebno je unositi u organizam alkalnu hranu.

Kada tijelo akumulira više otpada nego što se može ukloniti, dolazi do stvaranja masnih stanica koje skladište toksine. Iako je to važna funkcija, višak masnoće je opasan po zdravlje.

Limun sprječava: kardiovaskularne bolesti, stvaranje kamenca u bubregu, anemiju, čisti jetru, sprječava razvoj karcinoma, čisti crijeva, oslobađa od tijelo od toksina, čisti crijeva, sprječava glad i poboljšava imunitet.

Limun dijeta

1. dan

Pijte vodu s limunom na prazan želudac. Ujutro popijte čašu vode s limunom (oko 2 žlice limunovog soka). Uradite isto pola sata prije obroka. Jedite što zdravije.

POPULARNO:  Kofein nije štetan po srce

2. dan

Pratite uputstva od prvog dana. Pijte vodu 30 minuta prije doručka, ručka i večere. Pijte 2 do 3 litre mineralne vode u koju ste iscijedili 6 limuna.

3. dan

Ponovite prethodni režim, ali ovaj dan pijte vodu za vrijeme ručka. Nastavite piti vodu tijekom cijelog dana.

4 i 5. dan

Ove dane pratite režim prehrane kao što ste radili trećeg dana. A najvažnije je ne zaboraviti piti toplu limunadu na prazan želudac svako jutro.

6. dan

Sam 2 šalice vode s limunom. Jedna šalica ujutro na prazan želudac i jedna šalica uz ručak ili večeru. Pijte običnu vodu u toku dana.

7. dan

Neka vam čaša tople limunade ostane navika za uvijek. Ovo ne samo da će smanjiti vašu težinu nego će i ojačati imuni sistem. Ne zaboravite piti puno obične vode tijekom dana kako biste isprali toksine iz tijela.


(SB)