Oglasi - Advertisement

Medijski izvještaji iz 2019. pokazuju da su se odlučili preseliti iz centra grada i kupili kuću u beogradskom naselju Šumice. Od 2011. pop pjevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, ponosni roditelji kćeri Nine, prije preseljenja živjeli su u centru grada. Kako su mediji objavili 2019. godine, par se odlučio za preseljenje iz centra grada i kupio kuću u beogradskom naselju Šumice, u blizini rezidencije pokojnog glumca Ljubiše Samardžića zvanog Smoki.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • Insajder je za “Scenu” ispričao da im je polazak iz centra grada predstavljao poteškoće jer im je to dugogodišnja baza. Njihov jedini zahtjev bio je prostrana kuća s dvorištem u kojem bi njihova kći mogla uživati ​​u igri sa svojim prijateljima. Na kraju su se odlučili za nadaleko poznate “Carrington girls” smještene u Šumicama, povoljno blizu osnovne škole. Jelena i Ivan i ranije su pokazali da im se sviđa živopisno zeleno dvorište koje je omeđeno živicom koja im pridonosi uživanju tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

Ivan Bosiljčić poznati je srpski glumac, poznat po raznim nastupima u kazalištu, filmovima i televizijskim serijama. Rođen 15. siječnja 1979. u Užicu, popularnost je stekao ulogama u serijama poput “Ranjeni orao” i “Ljubav i mržnja”, brzo je postao omiljen među srpskom publikom zbog svoje karizme i talenta. Osim glumačke karijere, Bosiljčić se proslavio i svojim pjevačkim umijećem te često sudjeluje u glazbenim i kazališnim projektima. U braku je s pjevačicom Jelenom Tomašević, a zajedno imaju kćer.

  • U dnevnom boravku pronaći ćete smeđi kožni namještaj. Pozornost privlači slika Ivana kako sjedi na travi u dvorištu sa svojom kćeri, naizgled udubljen u zanimljiv razgovor dok cijeni ljepotu njihovog vanjskog prostora. Ivan se prisjeća: “Još uvijek se sjećam kad sam prvi put vidio Jelenu. Bilo je to tijekom izvođenja pjesme ‘Jutro’ na Beoviziji. Nakon toga vidio sam je u najboljem izdanju.

Susreli smo se više puta, a da nismo znali tko smo. Jako sam ponosna na njezina postignuća, a moj ponos je još veći iz perspektive mog supruga. Održavanje ljubavi zahtijeva stalnu pažnju, osobito unutar braka, kako je jednom s nama ispričao Bosiljčić.

DODATNI TEKST

Marija Kilibarda sa zadovoljstvom obavlja svoje majčinske obveze, a snažnu podršku ima kako od obitelji, tako i od rodbine svog partnera Baneta Vučelića. 5. listopada dobila je djevojčicu Senju. Kilibarda aktivno sudjeluje na društvenim mrežama, često dijeli fotografije na kojima su njezina majka i sestre, iako smo njezinog oca Vlajka imali priliku upoznati samo jednom.

  • Naime, simpatična voditeljica slavlju je prisustvovala uz oca, a zabilježili su zajedničku fotografiju koju je Kilibarda potom podijelila na Instagramu. Objava je izazvala bujicu komentara, a mnogi su pohvalili Vlajka kao pravog džentlmena. Marijina svekrva bila je ganuta do suza sretnice kada je dočekala svoju unuku. Nakon što je postala baka, glumica Ljiljana Dragutinović, Marijina svekrva, dala je reklamu u „Blicu.

Ljiljana nas je obavijestila da su i majka i beba dobro, te da je sve fantastično! Bilo je i suza radosnica, a mi smo ispunjeni srećom. Obitelj je počela slaviti prinovu u svom domu. “Bane mi je ogromna podrška”, izjavila je Marija. Marija Kilibarda s Banetom je u veseloj vezi četiri godine. Branislav je često držao distancu, pa se na Marijinom profilu povremeno pojavljuju njihove zajedničke slike. Kilibarda je više puta istaknuo da joj je on najveća podrška.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here