Oglasi - Advertisement

Kako vi kiselite kiseli kupus? Da li birate nemku manju, ili veću posudu, odnosno bure? Međutim, imamo jako raznih načina za pripremu omiljene salate na Balkaanu, a mi vam danas donosimo jedan sjajan trik na ovu temu….

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kada poduzimate postupak kiseljenja kupusa kod kuće, korisno je znati koji sastojci mogu poboljšati njegov okus i spriječiti kvarenje. Dodatak hrena izvrsna je opcija jer ubrzava kiseljenje, pojačava okus i pomaže u sprječavanju kvarenja. Da biste kiselom kupusu dali zlatnožutu boju, jednostavno dodajte šaku kukuruza. Za one koji cijene pikantnost, preporučljivo je uključiti ljutu papričicu, a izvrsna alternativa je i lovor. Nasjeckani i nasoljeni kupus može se spremiti u vreće i staviti u bačvu koju treba probušiti kako bi se omogućilo kruženje salamure. Kako bi se povećao prostor i olakšalo vađenje ribanog sira iz bačve, ove vrećice treba staviti između glavica kupusa.

DODATNI TEKST

Naomi Watts, hvaljena glumica poznata po svojoj prepoznatljivoj ljepoti i nježnim crtama lica, često izaziva divljenje zbog svog mladolikog izgleda. Ova proslavljena ikona Hollywooda nedavno je otkrila tajnu svoje trajne privlačnosti. Poznata po svojim izvanrednim izvedbama u filmovima kao što su ’21 Grams’ i ‘Mulholland Drive’, slavna plavuša predstavlja primjer ideje da su godine samo brojčana vrijednost, jer dosljedno pokazuje impresivan izgled.

Naomi Watts, odrasla u Australiji, svoju ljepotu ne pripisuje samo svojoj praksi njege kože, već i svojoj predanosti redovitoj hidrataciji kože i tijela. Zagovornica je pokreta čiste ljepote koji daje prednost primjeni proizvoda koji uključuju prirodne sastojke, smanjuju štetne tvari i koriste ekološki prihvatljiva pakiranja.

Glumica, koja je ove godine obilježila 56. rođendan, može se pohvaliti blistavim tenom za koji je zaslužna predanost svakodnevnoj njezi kože i dovoljnoj hidrataciji. Naime, napominje da je najvažnija smjernica koju je dobila da pije dvije litre vode dnevno, što je navika koje se vjerno drži. Tijekom cijele godine dosljedno koristi kremu koja na svojoj koži sadrži zaštitni UV faktor. Osim toga, nastoji spavati najmanje osam sati kako bi bila dovoljno odmorna. Iako priznaje svoju želju za manje bora, poručuje da je postupno prihvatila ovaj aspekt starenja. Naomi tvrdi: “Čovjek se jednostavno mora pomiriti s procesom starenja.”

U slobodno vrijeme spominje svoje napore da smanji nanošenje šminke i koristi metodu koja omogućuje njezino nanošenje u samo pet minuta. Glumica naglašava jagodice i usne ružem, dok koristi gel ili olovku za definiranje obrva, što je nužnost s obzirom na njezin vrlo svijetli ten. Što se tiče frizure, uglavnom se kloni odvažnih eksperimenata; umjesto toga, dosljedno je izabrala klasični bob u različitim oblicima tijekom duljeg razdoblja, što je odluka koja izvrsno uljepšava njezin cjelokupni izgled.

U prethodnom intervjuu, priznala je svoj nedostatak entuzijazma za vježbanje; unatoč tome primijetila je promjenu u svom stajalištu nakon što je navršila 50 godina. “Kako ljudi stare, postaje sve važnije ulagati veći napor u samopoboljšanje kako bi se očuvao mišićni tonus. Posljedično, sada dajem prednost vježbama snage i koristim težine koje su znatno zahtjevnije od konvencionalnih 2 kg”, objašnjava Watts.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here